Đere u glavnom žrebu turnira u Astani

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Okt.2022, 10:21

Đere u glavnom žrebu turnira u Astani

Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u glavni žreb turnira u Astani, pošto je u poslednjem kolu kvalifikacija savladao Altuga Čelikbileka iz Turske sa 6:3, 6:4.

Đere se pridružio Novaku Đokoviću, koji u prvom kolu igra protiv Čileanca Kristijana Garina, dok se Miomir Kecmanović sastaje sa Jošihitom Nišiokom.

Izuzetno jak turnir iz serije 500 igra se od 3. do 9. oktobra za nagradni fond od 2,05 miliona dolara.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ðere u glavnom žrijebu turnira u Astani

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Okt.2022

Srpski teniser Laslo Ðere plasirao se u glavni žrijeb turnira u Astani, pošto je u posljednjem kolu kvalifikacija savladao Altuga Čelikbileka iz Turske sa 6:3, 6:4.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ðere u glavnom žrebu turnira u Astani

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 02.Okt.2022

Na ovom turniru će učestvovati i novak Đoković, kao i Miomir Kecmanović Srpski teniser Laslo Ðere plasirao se u glavni žreb turnira u Astani, pošto je u poslednjem kolu kvalifikacija savladao Altuga Čelikbileka iz Turske sa 6:3, 6:4. Ðere se pridružio Novaku Ðokoviću, koji u prvom kou igra...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.