Đere u četvrtfinalu turnira u Umagu

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2018, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đere u četvrtfinalu turnira u Umagu

Srpski teniser Laslo Đere plasirao se danas u četvrtfinale turnira u Umagu, pošto je u osmini finala pobedio Nemca Maksimilijana Marterera u dva seta, 7:6 (4) i 6:3.

Đere je u njihovom prvom međusobnom duelu do pobede došao posle sat i 41 minuta igre.

Srpski teniser će u četvrtfinalu turnira serije 250 u Umagu igrati protiv boljeg iz duela >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Čeha Jiržija Veselog i Italijana Marka Čekinata.

U prvom setu vidjen je po jedan brejk na obe strane, da bi potom bio rešen u taj-brejku koji je pripao Đereu rezultatom 7:4.

Srpski teniser u drugom setu dvaput je uspeo da oduzme servis Nemcu koji posle izgubljenog prvog perioda igre nije bio na istom nivou, što je Đere u potpunosti iskoristio i plasirao se u narednu rundu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sjajni Lajović u četvrtfinalu Umaga, Španac nije znao šta ga je snašlo u trećem setu!

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2018

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u četvrtfinale turnira u Umagu, pošto je večeras u drugom kolu pobedio Španca Alberta Ramosa-Vinjolasa u tri seta, 6:3, 1:6 i 6:0...Lajović je u njihovom četvrtom duelu do druge pobede došao posle sat i 38 minuta igre...Srpski teniser će se u četvrtfinalu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.