Đere u četvrtfinalu Sao Paula

Izvor: RTS, 01.Mar.2019, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đere u četvrtfinalu Sao Paula

Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u četvrtfinale turnira u Sao Paulu pobedom nad Malekom Žazirijem iz Tunisa 6:3, 3:6, 7:6 (7:3). Naredni rival našeg tenisera biće Kanađanin Feliks Ože-Alijasim.
Đereu je trebalo dva sata i 33 minuta igre da slomi otpor Žazirija a pobednik je odlučen u taj-brejku trećeg seta koji naš teniser >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ubedljivo dobio.

Đere će se za plasman u polufinale boriti protiv Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima, kojeg je nedavno pobedio u finalu Rio de Žaneira kada je osvojio svoj prvi ATP trofej.
Turnir u Sao Paulu igra se za nagradni fond od 618.810 dolara.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ðere u četvrtfinalu Sao Paula

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Mar.2019

Srpski teniser Laslo Ðere plasirao se u četvrtfinale turnira u Sao Paulu pobjedom nad Malekom Žazirijem iz Tunisa 6:3, 3:6, 7:6 (7:3

Nastavak na Nezavisne Novine...

Đere u četvrtfinalu Sao Paula

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2019

Teniser Laslo Đere plasirao se u četvrtfinale turnira u Sao Paulu pobedom nad Malekom Žazirijem iz Tunisa 6:3, 3:6, 7:6 (7:3)...Đere je, u reprizi prošli nedeljnog finala u Rio de Žaneiru gde je osvojio prvu ATP titulu u karijeri, zakazao duel sa Kanađaninom Feliksom Ože-Aljasimom...Turnir u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.