Đere trofej posvetio preminulim roditeljima: Nadam se da me gledaju

Izvor: B92, 25.Feb.2019, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đere trofej posvetio preminulim roditeljima: Nadam se da me gledaju

Srpski teniser Laslo Đere posvetio je prvu titulu u karijeri svojim preminulim roditeljima.

Đere je pobedom nad Feliksom Ože-Alijasimom od 6:3, 7:5 došao do trofeja u Rio de Žaneiru, svog prvog u karijeri.

Srpski teniser se zahvalio svima prisutnima na stadionu u Riju.

"Hvala vam svima što ste došli i bodrili nas. Čestitam Feliksu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tako si mlad, ima još mnogo vremena za tebe za mnogo trofeja u budućnosti. Hvala organizatorima, sponzorima, sudijama, skupljačima ostalima... Želim da se zahvalim svom treneru Borisu (Čonkiću) i celom mom timu i prijateljima", kazao je Đere.

Đere nije mogao da sakrije emocije, a trofej je posvetio roditeljima koji su ga prerano napustili.



"Ovaj trofej posvećujem trofej mojim roditeljima. Mamu sam izgubio pre sedam godima, ovo posvećujem njoj. Posvećujem trofej i ocu, kojeg sam izgubio pre dva meseca. Oni su imali najveći uticaj na mene i zbog njih sam ovde danas. Njima se zahvaljujem i nadam se da me sada gledaju",
rekao je emotivni Laslo.

Laslo je dodao da je zahvalan svojoj mlađoj sestri i devojci koje su bile uz njega kroz sve najteže trenutke.

Đerea sada, prema planu i programu, očekuje turnir u Sao Paolu, ali će to učešće skoro sigurno otkazati kako bi otišao na zasluženi odmor.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.