Đere profitirao zbog odustajanja Španca

Izvor: B92, 04.Apr.2023, 18:49

Đere profitirao zbog odustajanja Španca

Organizatori Mastersa u Monte Karlu muče muku sa otkazima brojnih tenisera.

Posle odustajanja Rafaela Nadala, Karlosa Alkarasa i Feliksa Ožea-Alijasima, na terenima u kneževini neće biti ni 17. igrača sveta, Španca Pabla Karenja Buste.

Španac je odustao zbog povrede, pa će to izazvati nova pomeranja što se tiče igrača koji će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u glavnom žrebu.

Odustajanjem Pabla Karenja Buste profitirao je Laslo Đere koji je tako prvi iznad crte i neće morati da igra u kvalifikacijama.

Prvi koji je sada "ispod crte" je Britanac Endi Mari koji se nada da će u slučaju odustajanja još nekog od igrača, i on preskočiti kvalifikacije.

Turnir u Monte Karlu igra se od 9. do 16. aprila, a nagradni fond je 5,78 miliona evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đere u glavnom žrijebu Mastersa u Monte Karlu

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Apr.2023

​Srpski teniser Laslo Đere stigao je do glavnog žrijeba Mastersa u Monte Karlu pošto se Španac Pablo Karenjo Busta povukao sa turnira.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.