Izvor: RTS, 22.Sep.2021, 13:54

Đere preko Musetija do četvrtfinala u Kazahstanu

Srpski teniser Laslo Đere plasirao u četvrtfinale ATP turnira u kazahstanskom Nur Sultanu, pošto je u osmini finala pobedio Italijana Lorenca Musetija sa 2:1 u setovima (6:4, 6:7 (3-7), 6:4).
Velika borba u gotovo tri sata tenisa bila je potrebna Đereu da savlada Musetija.

Srpski teniser je prvi set osvojio sa 6:4, da bi potom drugi izgubio nakon taj-brejka.
Bolja igra >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u odlučujućem setu donela je Laslu pobedu u osmini finala. 
Protivnik u četvrtfinalu će mu biti bolji iz duela u kom se sastaju srpski teniser Dušan Lajović i Sun-vu Kvon iz Južne Koreje.
Turnir u Nur Sultanu igra se za nagradni fond 480.000 dolara.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lajovićev krah u Nur Sultanu

Izvor: RTS, 23.Sep.2021, 09:48

Srpski teniser Dušan Lajović završio je učešće na ATP turniru u Nur Sultanu u drugom kolu, pošto je poražen od Južnokorejca Sunvu Kvona. Lajović je vodio i imao mnogo prilika, ali je izgubio sa 7:5, 6:4. . Dušan, koji je postavljen za trećeg nosioca, propustio...

Nastavak na RTS...

Kraj za Lajovića na turniru u Kazahstanu

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Sep.2021

NUR SULTAN - Srpski teniser Dušan Lajović nije uspio da se plasira u četvrtfinale turnira u kazahstanskom Nur Sultanu, pošto je u osmini finala izgubio od južnokorejskog tenisera Sun Vu Kvona 7:5,6:4.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.