Đere posle dva dana savladao Fonjinija u Ženevi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2021, 13:06

Đere posle "dva dana" savladao Fonjinija u Ženevi

Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u četvrtfinale turnira u Ženevi, nakon što je danas pobedio Italijana Fabija Fonjinija 6:3, 6:7 (2:7), 6:1.

Meč je trajao dva sata i 32 minuta, a odigran je u dva dana, pošto je počeo juče, ali je prekidan dva puta zbog kiše, pa je završen danas.

Đere će za prolazak u polufinale igrati sa boljim iz duela Italijana Marka Čekinata i Rusa Denisa Šapovalova.

Turnir u Ženevi se igra za nagradni fond 419.470 evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đere posle dva dana savladao Fonjinija u Ženevi

Izvor: RTS, 20.Maj.2021

Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u četvrtfinale turnira u Ženevi, nakon što je danas pobedio Italijana Fabija Fonjinija 6:3, 6:7 (2:7), 6:1. . Meč je trajao dva sata i 32 minuta, a odigran je u dva dana. Duel je počeo u sredu, pa je prekinut zbog kiše. Uveče...

Nastavak na RTS...

ĐERE POPUT NOVAKA: Mora na teren samo nekoliko sati nakon meča!

Izvor: HotSport.rs, 20.Maj.2021

Situaciju kakvu je doživeo Novak u Rimu, sada doživljava i Đere u Ženevi! Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Ženevi. On je bio bolji od Fabija Fonjinija po setovima 6:3, 6:7, 6:1. Meč je nekoliko puta prekidan zbog kiše, pa će Đere četvrtfinale morati da odigran...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.