Đere pao posle maratona i preokreta Bedenea

Izvor: N1 televizija, 15.Okt.2018, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đere pao posle maratona i preokreta Bedenea

Srpski teniser Laslo Đere završio je takmičenje na Kupu Kremlja u prvom kolu, porazom od Slovenca Aljaža Bedenea u tri seta.

Bedene je do trijumfa na startu turnira u Moskvi došao sa 5:7, 6:4, 7:6 (7:2), posle dva sata i 59 minuta igre.

Slovenačkog tenisera u drugom kolu čeka susret sa pobednikom susreta između Francuza Žeremija Šardija i Denisa Istomina iz Uzbekistana.

Đere i Bedene su odigrali veoma zanimljiv meč sa nizom preokreta. Slovenac >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je prvi stigao do šansi za brejk, u sedmom gemu, ali se Laslo odbranio, a pet gemova kasnije je oduzeo servis rivalu iskoristivši treću set loptu.

Bedene je nagovestio preokret na samom početku drugog seta, ali mu je Đere pružio otpor. Slovenački teniser je stigao do brejka u petom gemu, rival mu je izvratio istom merom vrlo brzo, ali je ključni gem bio deveti, kada je Bedene ponovo oduzeo servis Đereu. Laslo je imao tri brejk prilike u narednom gemu, ali se Slovenac odbranio i izvojevao treći set. U odlučujućem setu nije bilo brejkova, uprkos prilikama na obe strane, a u taj-brejku je Bedene bio nezaustavljiv.

Kup Kremlja igra se za nagradni fond od 856.445 dolara.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.