Djere osvojio prvu ATP titulu u karijeri (VIDEO)

Izvor: Beta, 25.Feb.2019, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djere osvojio prvu ATP titulu u karijeri (VIDEO)

Srpski teniser Laslo Djere osvojio je prvu ATP titulu u karijeri, pošto je u finalu turnira u Rio de Žaneiru pobedio 104. igrača sveta, Kanadjanina Feliksa Ožea Alijasima posle dva seta, 6:3, 7:5.Djere, 90. igrač sveta, pobedio je posle dva sata. U prvom setu teniseri su napravili ukupno šest brejkova, od kojih srpskih teniser četiri, posle čega je poveo u meču.U drugom setu bilo je neizvesnije, Kanadjanin je poveo sa 3:1, ali je Djere uspeo da preokrene na 4:3. Posle toga igrači su osvajali gemove na svoje servise, sve do 12. kada je Djere ponovo napravio brejk i pobedio nakon što je iskoristio petu meč loptu.Djere je prvi put u karijeri igrao u ATP finalu i osvojio prvu titulu, posle čega će popraviti plasman na svetskoj rang-listi.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Najbolji plasman Djerea, Djoković i dalje prvi

Izvor: Beta, 25.Feb.2019

Srpski teniser Laslo Djere, koji je u nedelju osvojio prvi ATP trofej u karijeri, popravio je plasman na danas objavljenoj ATP listi za čak 53 pozicije i sada je 37. igrač sveta. Djere je sinoć u finalu turnira u Rio de Žaneiru pobedio Kanadjanina Feliksa Ožea Alijasima sa 6:3, 7:5, što mu donelo...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.