Đere opet u finalu turnira u Kaljariju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Apr.2021, 16:58

Đere opet u finalu turnira u Kaljariju

Srpski teniser Laslo Đere ubedljivo je nadigrao Gruzijca Nikoloza Basilašvilija sa 2:0 (6:4;6:0) i plasirao se u finale turnira iz serije 250 u Kaljariju. U duelu za titulu, koju je osvojio prošle godine, Đere će se sresti sa Italijanom Lorencom Sonegom.

Đere je do plasmana u finale došao ekspreno sa samo 53 minuta igre iako se sreo sa teniserom koji je trenutno na 37. mestu liste i bolje rangiran za dvadeset pozicija od našeg tenisera.

Đere je samouvereno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ušao u meč i prvu priliku iskoristio za prednost koju je sačuvao za vođstvo u setovima.

U drugom setu naš teniser je igrao tako samouvereno da Gruzijac nije uspeo da sačuva ni jedan svoj servis gem, pa je Đereu za igru trebalo samo 22 minuta za 6:0 i konačnu pobedu.

U finalu Laslo Đere će igrati sa trenutno 34. igračem na listi Italijanom Lorencom Sonegom koji je u polufinalu nadigrao Amerikanca Tejlora Frica sa 2:1 (6:4;5:7;6:1).

Đere u Kaljariju brani titulu osvojenu prošle godine, što mu je bio drugi trofej u karijeri. Turnir u Kaljariju igra se za nagradni fond od 408.800 evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Đere opet u finalu turnira u Kaljariju

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Apr.2021

Srpski teniser Laslo Đere ponovo se plasirao u finale turnira u Kaljariju, pošto je danas u polufinalu ubjedljivo savladao Nikoloza Basilašvilija iz Gruzije 6:2, 6:0.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.