Izvor: RTS, 26.Maj.2022, 15:05

Đere namučio Medvedeva, Rus u trećem kolu protiv Kecmanovića

Danil Medvedev savladao je Lasla Đerea sa 3:0 (6:3, 6:4, 6:3) u meču na stadionu "Filip Šatrije". Ruski teniser plasirao se u treće kolo, gde će mu protivnik biti još jedan srpski predstavnik Miomir Kecmanović.
Mnogo teže nego što to rezultat pokazuje Danil Medvedev savladao je Lasla Đerea i plasirao se u treće kolo Rolan Garosa.

Srpski teniser je odigrao odličan meč >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << , često bio ravnopravan rival sa Medvedevom, ali nije imao koncentracije da pojedine brejk lopte pretvori u dobijene gemove.
Veliki broj brejkova i brejk prilika višeno je na meču, nekarakteristično za muški tenis. Rus je imao bolji procenat realizovanih brejk šansi, na kraju napravio i više brejkova i zasluženo ide u treće kolo.
Đere je imao priliku da igra na stadionu Filip Šatrije protiv velikog igrača, ali se nije uplašio. Već na startu je oduzeo servis ruskom teniseru, koji se još oporavlja od povrede.
Ipak, Medvedev je napravio dva uzastopna brejka, branio brejk prilike srpskog tenisera i osvojio prvi set 6:3.
Drugi set počeo je razmenom brejkova, da bi u finišu tog dela igre Medvedev još jednom oduzeo servis Đereu i poveo sa 2:0 u setovima - 6:4.
Posebno izjednačen i dugačak bio je treći set, koji je trajao više od sat vremena. U prva tri gema viđeni su brejkovi, a dva je napravio Medvedev.
Đere kao da više nije imao snage da uzvrati protivniku, koji u finišu pravi još jedan brejk za 6:3 i prolaz u treće kolo Kupa musketara.
Medvedev će se tamo sastati sa Miomirom Kecmanovićem, koji je sa 3:1 u setovima savladao Kazahstanca Aleksandera Bublika.
Rolan Garos se igra za nagradni fond od 43,6 miliona evra.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kecmanović savladao Bublika i zakazao duel sa Medvedevom

Izvor: RTS, 26.Maj.2022

Miomir kecmanović pobedio je Aleksandera Bublika sa 3:1 (4:6, 7:5, 6:2, 6:1) i plasirao se u treće kolo na Rolan Garosu. Srpski teniser će za narednog protivnika imati drugog nosioca, Rusa Danila Medvedeva. . Nije Kecmanović dobro počeo meč protiv Kazahstanca, ali se...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.