Izvor: RTS, 24.Jul.2021, 18:24

Đere bez finala na turniru u Gštadu

Francuz Ugo Gaston savladao našeg Lasla Đerea sa 2:1 po setovima 3:6, 6:3, 6:3 i plasirao se u finale turnira u Gštadu.
Đere nije uspeo da se plasira u finale. Dobro je krenuo osvojio prvi set, međutim, Francuz je u nastavku bio bolji i zasluženo stigao do finala turnira.

U prvom setu revija brejkova, čak pet. Već na startu protivnik je stigao do prednosti, Đere je brzo uzvrati. Gaston je oduzeo i drugi servis našeg >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tenisera. U šestom gemu naš teniser uspeva da izjednači.
Laslo je u osmom gemu stigao do brejka prednosti, da bi potom bio siguran na svoj servis i rešio prvi set - 6:3.
Bez brejk prilika u drugom setu sve do osmog gema kada Gaston uspeva da oduzme servis našem teniseru. Potom je Francuz bio siguran nan svoj servis i tako stigao do izjednačenja u setovima - 6:3.
U odlučujućem setu Gaston je imao više snage i koncentracije u petom gemu stigao je do brejka prednosti. Tačku na meč stavio je novim brejkom u devetom gemu - 6:3.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.