ĐOKOVIĆ PROPUSTIO TRENING: Srpski teniser se pojavio tamo gde ga NIKO NIJE OČEKIVAO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 08:46

ĐOKOVIĆ PROPUSTIO TRENING: Srpski teniser se pojavio tamo gde ga NIKO NIJE OČEKIVAO (VIDEO)

Uživao gledajući...

U subotu je u Parizu bio veliki događaj, a Novak Đoković je bio deo te proslave. Tokom dana, ragbisti su slavili svoju titulu, poznati po svojoj bliskoj vezi s navijačima, dok su fudbaleri Pari Sen Žermena bili u centru pažnje tokom večeri.

Đoković se pojavio na stadionu "Park prinčeva" s svojom decom Stefanom i Tarom, u loži. Gledao je utakmicu u kojoj je PSŽ izgubio od Klermona rezultatom 3:2, kao i poslednji meč Lionela Mesija u dresu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tog kluba.

Fotografi su neprestano snimali Novaka dok se smešio i uživao u razgovoru sa decom.

¡Djokovic está viendo a Messi! 😍

El serbio, en octavos de #RolandGarros, presente en el último partido del argentino en el PSG. 🇷🇸🇦🇷 pic.twitter.com/1Jsqa8HT5L

— ESPN Tenis (@ESPNtenis) June 3, 2023

Zanimljivo je da je stadion "Park prinčeva" udaljen samo šest minuta hoda od kompleksa Rolan Garosa, tako da Novak nije propustio priliku da vidi vrhunske fudbalere u akciji.

De #RolandGarros à #PSGCF63 ⚽️

🇷🇸 Novak Djokovic est présent ce soir au Parc des Princes pour le dernier match de Messi et Sergio Ramos au PSG pic.twitter.com/580khuLtze

— CANAL+ Foot (@CanalplusFoot) June 3, 2023

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Olga Danilović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.