ĐOKOVIĆ O NAREDNOM PROTIVNIKU: Nema tajni među nama

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2020, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐOKOVIĆ O NAREDNOM PROTIVNIKU: Nema tajni među nama

Najbolji srpski teniser za sat vremena prošao prvo kolo Dubaija.

Novak Đoković brzo je rešio u svoju korist meč prvog kola turnira u Dubaiju pošto je sa 2:0 savladao Maleka Džazirija. Najbolji srpski i svetski teniser odigrao je prvi meč od osvajanja titule na Australijan openu, ali i prvi u Dubaiju od 2016. U drugom kolu protivnik će mu biti Nemac Filip Kolšrajber.

 - Želim da zahvalim svima koji su došli na prvi dan turnira. Atmosfera je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila sjajna. Hvala puno što ste došli i što ste nas podržali. Nisam igrao u Dubaiju tri godine. Nedostajalo mi je. Volim ovaj grad i teren. Sjajno je biti ovde - rekao je Novak i osvrnuo se na narednog protivnika Kolšrajbera. - Nema mnogo tajni među nama. Igrali smo mnogo puta, znamo se dugo. Gledao sam ga danas, talentovan je igrač, izgubio sam od njega u Indijan Velsu... Igra dobro na centralnom terenu, protiv najboljih na svetu, znam za šta je sposoban.

Od početka sezone Novak Đoković ne zna za poraz pošto je ostvario maksimalan učinak od 14 pobeda na isto toliko odigranih mečeva.

 - Dobro treniram. Očigledno, radim koliko i svi ostali. Ali ono što je najvažnije je što razumem šta mi najviše odgovara, kada je reč o treningu i oporavku. Trudim se da radim prave stvari i van terena i na terenu. Želim da budem u najboljoj formi kada je najvažnije. U ovom momentu su Slemovi najvažniji, ali svaki turnir tretiram podjednako. Dajem sve od sebe. Znam da svi dolaze da bi nas videli na najvišem nivou - istakao je Novak.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.