ĐOKOVIĆ BEZ PARDONA: Želim da stignem rekorde Rodžera i Rafe

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Dec.2019, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐOKOVIĆ BEZ PARDONA: Želim da stignem rekorde Rodžera i Rafe

Najbolji srpski teniser priprema se za novu sezonu.

Novak Đoković je na nedavno završenoj egzibiciji u Abu Dabiju zauzeo treće mesto, a sve u sklopu priprema za predstojeću sezonu u kojoj će braniti titule na Australijan openu i Vimbldonu. Najbolji srpski teniser naglašava da će učiniti sve što je do njega da stigne velike rivale Rafaela Nadala i Rodžera Federera. Švajacarac trenutno ima 20 osvojenih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Grend slem titula, Nadal jednu manje, a Đoković 16.

- Trenutno malo zaostajem za Rodžerom i Rafom. Lagao bih kada bi rekao da ne mislim na te rekorde, ali svestan sam da ne zavisi sve od mene. Oni su možda i dva najbolja igrača u istoriji i mislim da i dalje imaju potencijala da povećavaju broj Grend slem titula. Radim svakoga dana da im se približim i u budućnosti i prestignem njihov rekord. Videćemo na kraju da li ću u tome uspeti ili ne - ističe Đoković koji ne pravi razliku između egzibicionih tgurnira i onih za bodove. - Volim da igram na turnirima kao što je ovaj u Abu Dabiju. Uvek takve turnire doživljavam kao i ostale za bodove, jer imate mečeve sa velikim brojem dobrih igrača koji nastoje da igraju sa jakim intenzitetom i pripremaju se tako za veće turnire. Pogotovo pred početak sezone. Ove godine je pomereno da se igra ranije zbog ATP kupa, ali nadam se da ću još imati prilike da igram ovde.

Đoković ističe da su mu prioriteti znatno drugačiji sada kada ima 32 godine:

 - Ranije sam, na početku karijere igrao da bih osvojiš što više titula, ali sa 32 godine i toliko godina na ATP turu, moji ciljevi nisu samo obične pobede i obaranje rekorda, što je svakako dobro. To nije jedino što me zanima. Želja mi je da posebno budem inspiracija deci. Ljudima uvek kažem, borite se za svoj snove, pre ili kasnije imaćete priliku da ih ostvarite.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda američka MMA dama Pejdž Vanzant.

☀️😝 @si_swimsuit is here!!!!! ☀️🌻 #siswimsuit

A post shared by Paige Vanderford (PVZ) (@paigevanzant) on May 8, 2019 at 11:57am PDT

🌴🌞 New vlog. Link in bio.

A post shared by Paige Vanderford (PVZ) (@paigevanzant) on Aug 12, 2019 at 3:44pm PDT

Pool day ☀️ ps. Watch out newest vlog. Link in bio.

A post shared by Paige Vanderford (PVZ) (@paigevanzant) on Jul 29, 2019 at 3:28pm PDT

📷 @timvanbergen #paigevanzant

A post shared by Paige Vanderford (PVZ) (@paigevanzant) on Mar 8, 2018 at 2:25pm PST

#UFCNashville

A post shared by Paige Vanderford (PVZ) (@paigevanzant) on Apr 22, 2017 at 6:03pm PDT

I should probably kick some ass today. 🦁

A post shared by Paige Vanderford (PVZ) (@paigevanzant) on Sep 19, 2019 at 2:36pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.