ĐERE U OSMINI FINALA RIMA: Po drugi put mu protivnik PREDAO MEČ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 14:36

ĐERE U OSMINI FINALA RIMA: Po drugi put mu protivnik PREDAO MEČ!

Nešto što se retko dešava...

Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u osminu finala mastersa u Rimu.Njemu je Čileanac Kristijan Garin predao meč trećeg kola u drugom setu.

U momentu predaje Đere je vodio 6:3 i 2:1.

Podsetimo, Đere, koji je 62. na ATP listi, savladao je 30. igrača sveta Botika van de Zandšulpa 6:2, 6:4 posle 86 minuta igre.

Ovo je drugi plasman u narednu rundu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bez zvanične pobede srpskog tenisera, pošto mu je i u prvom kolu meč, nakon povrede, predao francuski teniser Konstatin Lestijen.

Đere u osmini finala čeka boljeg iz duela Kasper Rud i Aleksander Bublik.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Nina Stojanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đere posle predaje Garina u osmini finala turnira u Rimu

Izvor: Radio 021, 14.Maj.2023

Laslo Đere plasirao se u osminu finala mastersa u Rimu, pošto mu je čileanski igrač Kristijan Garin predao meč pri rezultatu 6:3, 2:1.

Nastavak na Radio 021...

GARIN PREDAO MEČ SRBINU Laslo Đere se plasirao u osminu finala u Rimu nakon što je Čileanac odustao zbog povrede

Izvor: Pančevac-online.com, 14.Maj.2023

Srpski teniser Laslo Đere plasirao se danas u osminu finala mastersa u Rimu, pošto mu je čileanski igrač Kristijan Garin predao meč pri rezultatu 6:3, 2:1. Duel između Đerea i Garina, 62. i 79. tenisera sveta, trajao je 50 minuta. Đere je u prvom setu napravio dva brejka, dok su teniseri u tri...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.