Izvor: Pančevac-online.com, 13.Jun.2023, 20:05

ĐERE U DRUGOM KRUGU TURNIRA U HOLANDIJI Slavio ubedljivo protiv LITVANCA! Čeka ga Aleksa De Minor

Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira u Hertogenbošu, pošto je u dva seta pobedio Litvanca Rikardasa Berankisa 6:4, 6:2. Đere, 60. teniser sveta, do pobede nad 212. igračem na ATP listi je stigao posle sat i 22 minuta igre. Srpski teniser je u prvom gemu prvog seta oduzeo servis protivniku i […] The post ĐERE U DRUGOM KRUGU TURNIRA U HOLANDIJI Slavio ubedljivo protiv LITVANCA! Čeka ga Aleksa De Minor appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Konačno jedna pobeda za Srbe u Hertogenbošu: Đere počistio Litvanaca na travi

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 14.Jun.2023, 10:28

Srpskom teniser bilo je potrebno manje od sat i po vremena da stigne do trijumfa Najzad uspeh za srpske predstavnike u Hertogenbošu. Laslo Đere je dobro startovao sezonu na travi i slavio u prvom kolu protiv Rikardasa Berankisa 6:4, 6:2. Srpskom teniser bilo je potrebno manje od sat i po vremena da...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.