Dimitrov u epizodi - Plašiš li se Novaka? (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2016, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dimitrov u epizodi - Plašiš li se Novaka? (video)

Srpski teniser Novak Đoković "banuo" je na konferenciju za medije dok je Bugarin Grigor Dimitrov odgovarao na novinarska pitanja i ponovo napravio šou.

Bugarski teniser Grigor Dimitrov susreo se sa neočekivanim gostom tokom konferencije za medije dok je odgovarao na novinarsko pitanje vezano za učešće na Vimbldonu.

Dok je Dimitrov novinarima objašnjavao kako nema razloga da se plaši bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koga od mogućih protivnika pojavio se Novak Đoković i upitao ga da li takva konstatacija važi i za njega.

Bugarin je potom tri puta ponovio "Tebe posebno" a takva konverzacija dvojice dobrih drugara nasmejala je okupljene novinare.


Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.