Dimitrov izbacio umornog Tima, senzacija Rusa Karaceva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2021, 11:05

Dimitrov izbacio umornog Tima, senzacija Rusa Karaceva

Bugarski teniser Grigor Dimitrov ubedljivo je, sa 3:0 u setovima pobedio i eliminisao Dominika Tima sa Australijan opena.

Bugarin, koji je bio zaistan sjajan danas, dobio je sva tri odigrana seta, od čega treći vrlo ubedljivo - 6:4, 6:4, 6:0.

Sa druge strane Tim, inače treći teniser sveta i prošlogodišnji finalista Melburna, odigrao je jedan od svojih najlošijih mečeva, te je Dimitrov izborio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << četvrtfinale na prvom grend-slemu u sezoni.

U borbi za polufinale on će sastati sa senzacijom dosadašnjeg toka turnira - Aslanom Karacevom.

Ože-Alijasim izgubio dobijen meč protiv kvalifikanta

Mladi kanadski teniser Feliks Ože-Alijasim eliminisan je u osmini finala Melburna od kvalifikanta iz Rusije Aslana Karaceva.

Delovalo je da će duel brzo biti završen, nakon dva sigurna uvodna seta 19. igrača sveta. Ipak, odjednom se sve okrenulo, Karacev je zaigrao bolje i na kraju posle velikog preokreta stigao do pobede.

Ože-Alijasim je naročito ubedljiv bio u drugom setu, u kojem je napravio čak tri brejk i u sjajnom raspoloženju je ušao u treći.

Umesto da potvrdi trijumf, stao je, što je Karacev iskoristio i smanjio zaostatak, zahvaljujući brejkovima u pravim trenucima.

U četvrtom i petom mu je bilo dovoljno da po jedanput oduzme servis rivalu i ostvari najveći uspeh u karijeri.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dimitrov lako pobijedio Tima za četvrfinale Australijan opena

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Feb.2021

Bugraski teniser Grigor Dimitrov plasirao se u četvrtfinale Australijan opena, pošto je danas ubedljivo pobedio Austrijanca Dominika Tima 6:4, 6:4, 6:0.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.