Dimitrov izbacio Hačanova, dalje prošao i Tomi Pol

Izvor: B92, 09.Okt.2023, 11:50

Dimitrov izbacio Hačanova, dalje prošao i Tomi Pol

Bugarski teniser Grigor Dimitrov plasirao se u osminu finala masters turnira u Šangaju, pošto je pobedio Rusa Karena Hačanova sa 7:6, 6:4.

Meč Dimitrova i Hačanova, 19. i 14. tenisera sveta, trajao je skoro dva sata.

U prvom setu nije bilo brejkova, pa je taj deo igre rešen u taj-brejku koji je dobio Dimitrov sa 8:6, dok je bugarskom teniseru za konačnu pobedu bio dovoljan jedan brejk u drugom setu.

Dimitrov će u osmini finala turnira u Šangaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrati protiv boljeg iz meča Karlos Alkaras - Danijel Evans.

Mesto u osmini finala obezbedio je i 12. teniser sveta, Amerikanac Tomi Pol koji je sa 6:4, 6:7, 6:4 bio bolji od francuskog tenisera Artura Fisa posle dva sata i 40 minuta igre.

Naredni rival Pola u Šangaju biće pobednik meča u kojem se sastaju Andrej Rubljov i Adrijan Manarino.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.