Dimitrov: Znao sam da će Alkaras pobediti Đokovića

Izvor: B92, 03.Avg.2023, 20:13

Dimitrov: Znao sam da će Alkaras pobediti Đokovića

Bugarski teniser Grigor Dimitrov verovao je u pobedu Karlosa Alkaras u finalu Vimbldona.

Mladi Španac je u meču za trofej slavio nad Novakom Đokovićem posle pet setova, iako je prvi izgubio veoma ubedljivo – 6:1.

"Brzo sam uvideo šta će se desiti. Osećao sam da je Alkaras preuzeo kontrolu čak i nakon onoga što sam video u prvom setu. Bilo mi je zanimljivo da gledam meč na ovom nivou, da vidim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šta rade tokom bitnih poena. Bio sam veoma radoznao", rekao je Dimitrov i dodao:

"Morate da odate priznanje Alkarasu što je igrao na takav način u važnim poenima. Neverovatno je bilo gledati. Pobeda Alkarasa me nije iznenadila. Već sam igrao sa njim dva ili tri puta i u izvesno smislu sam znao šta će da uradi".

Đoković u Londonu nije uspeo da trijumfuje peti puz zaredom.

"Poslednje, ali ne i najmanje važno, Novak je uspeo da stigne do Grend slem finala, prilično spekularno. Biće zanimljivo videti kako će se njihovo rivalstvo odvijati", istakao je Dimitrov.

Alkaras u međusobnim duelima vodi protiv Đokovića sa 2-1 u pobedama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.