Dijana šeta psa Pjera dok se Srđan odmara

Izvor: Blic, 31.Jul.2013, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijana šeta psa Pjera dok se Srđan odmara

U marini u Budvi, daleko od radoznalih pogleda, usidrena je jahta porodice Đoković „Dijana“, na kojoj se odmaraju roditelji najboljeg tenisera sveta - Dijana i Srđan.

Ekipa „Blica“ zatekla je Dijanu Đoković juče oko deset časova na šetalištu kako, ležerno obučena, šeta bišona Pjera, Novakovog ljubimca.

Vratila se zatim s Pjerom na jahtu, doručkovala, čitala novine. Po podne se presvukla >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i ponovo šetala Pjera.

Ljudi koji rade u marini kažu da su Srđana videli samo jednom-dvaput, i to na jahti jer retko odlazi s nje.

U popodnevnim časovima jahta je izvezena na otvoreno more.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dijana šeta psa Pjera dok se Srđan odmara

Izvor: Dzungla.org, 31.Jul.2013

U marini u Budvi, daleko od radoznalih pogleda, usidrena je jahta porodice Đoković „Dijana“, na kojoj se odmaraju roditelji najboljeg tenisera sveta – Dijana i Srđan. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.