Delta platila hotel Kontinental

Izvor: B92, 26.Jun.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delta platila hotel "Kontinental"

Beograd -- Kompanije Delta holding uplatila je 148,8 miliona evra za kupovinu hotela "Kontinental" i preuzela je upravljanje tim hotelom.

U celokupan kompleks u Bloku 20 biće investirano više od 40 miliona evra

Kompanija NBGP propertis (Properties), u vlasništvu Delta holdinga, preuzela je i upravljenje preostalom imovinom iz kompleksa kompanije Internacional CG u novobeogradskom Bloku 20, koju pored hotela čine i CG apartmani, Mala kula, teniska hala i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << energana, ukupne površine 72.225 kvadratnih metara.

NBGP properties je kompleks u Bloku 20 kupio na licitaciji 31. marta, a kako se ističe, kompanija je pre preuzimanja imovine u potpunosti i u roku isplatila izlicitiranu cenu.

Kompanija NBGP properties, odnosno Delta kao vlasnik, počeće temeljnu rekonstrukciju "Kontinentala" u junu 2009. godine, nakon završetka Univerzijade zbog ranije ugovorenih obaveza hotela za vreme tog sportskog takmičenja.

Završetak rekonstrukcije planiran je za septembar 2010. godine, kada će hotel biti otvoren za goste pod novim imenom - "Kraun plaza" (Crowne Plaza).

Odluka o obimu rekonstrukcije ostalih nekretnina biće doneta posle detaljnog uvida u trenutno stanje objekata, naveli su u Delta holdingu, kompaniji Miroslava Miškovića.

Prema sadašnjim procenama kompanije, investicija u rekonstrukciju hotela "Kontinental" iznosiće oko 35 miliona evra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.