Del Potro osvojio titulu u Stokholmu

Izvor: RTS, 23.Okt.2016, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Del Potro osvojio titulu u Stokholmu

Argentinski teniser Huan Martin Del Potro osvojio je turnir u Stokholmu, pošto je pobedio 23. tenisera sveta Amerikanca Džeka Soka u dva seta, 7:5, 6:1.

Del Potro je tako osvojio prvu titulu od januara 2014. godine, odnosno prvu posle 33 meseca. Osvajač Ju Es opena iz 2009. godine pobedio je za sat i 16 minuta, četiri puta oduzeo je servis Soku, koji nije imao nijednu priliku za brejk.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Amerikanac je bio ravnopravan rival u prvom setu. Delpo je do brejka stigao u jedanaestom gemu kada je poveo sa 6:5, a potom osvaja i svoj servis i rešio prvi set u svoju korist.
U drugom setu se raspala igra Soka. Na samom statu Argentinac dolazi do brejka, a potom je sjajnom igrom lako osvajao poene, dozvolivši protivniku da osvoji samo jedan gem u drugom setu.
Del Potro je  osvojio 19. titulu u karijeri.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.