Danilović i Jorović u 2. kolu, Jovanovski ispala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2018, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danilović i Jorović u 2. kolu, Jovanovski ispala

Srpske teniserke Olga Danilović i Ivana Jorović plasirale su se u 2. kolo WTA turnira u Taškentu, dok je Bojana Jovanovski eliminisana. 

Danilovićeva je pobedila Ruskinju Anu Kalinskaju 6:4, 6:1 i u narednom kolu igraće protiv Anastasije Potapove.

Jorović je bila bolja od 117. teniserke sveta Ruskinje Ekaterine Aleksandrove 6:3, 6:2, i u sledećem kolu je čeka 64. teniserka Beloruskinja Vera Lapko, koja je pobedila Jovanovski 6:1, 6:3.

Turnir u Taškentu igra se za nagradni fond od 250.000 dolara.     
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobeda Olge Danilović i Ivane Jorović u Taškentu

Izvor: Danas, 25.Sep.2018

Srpske teniserke Olga Danilović i Ivana Jorović uspešno su startovale na WTA turniru u Taškentu, dok je Bojana Jovanovski poražena u prvom kolu. Članak Pobeda Olge Danilović i Ivane Jorović u Taškentu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Potapova se "osvetila" Olgi Danilović

Izvor: Mondo, 26.Sep.2018, 08:39

Ruska tinejdžerka bolja od najperspektivnije srpske teniserke u drugom kolu WTA turnira u Taškentu...Olga Danilović (17) nije u sredu uspela da se plasira u četvrtfinale Taškent opena, koji se u glavnom gradu Uzbekistana igra za nagradni fond od 250.000 dolara...Nju je eliminisala Anastasija Potapova,...

Nastavak na Mondo...

Olga Danilović poražena u drugom kolu Taškenta

Izvor: B92, 26.Sep.2018

Olga Danilović, mlada srpska teniserka, poražena je u drugom kolu WTA turnira u Taškentu od Anastasije Potapove u dva seta.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.