Danijel Nestor završio karijeru

Izvor: Vesti-online.com, 16.Sep.2018, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danijel Nestor završio karijeru

Kanadski teniser, koji je osvajao trofeje u igri parova i s našim Zimonjićem, odigrao poslednji meč i to u reprezentaciji.

Kanada je u Torontu na pragu da, kao što je i Srbija učinila, sačuva mesto među najboljima u Dejvis kupu. Miloš Raonić i Denis Šapovalov su joj doneli prve dve pobede u plej-ofu protiv Holandije, a pošto će njih dvojica biti favoriti i u sledećim mečevima, poraz u igri parova nije bolan. Atmosfera je u dvorani čak bila svečarska jer se >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << znalo da je to poslednji meč Danijela Nestora (46).

Sjajnog dubl igrača smo prisvojili kao našeg. Em je on to kao rođeni Beograđanin i bio, em je značajne uspehe pravio u paru sa Nenadom Zimonjićem (42), sada selektorom našeg tima. Zajedno su osvojili vimbldonsku titulu (2008, 2009) i trofej na Rolan Garosu (2010), a dvaput su trijumfovali i na završnom turniru sezone (2008, 2010).

Nestor ima lovore i s još dva turnira za grend slem. I na Ju-Es openu (2004) i na Australija openu (2002) pobedio je s Bahamcem Markom Noulsom.

Happy retirement, danielnestor!

Use the hashtag #NestorForever to send him your congratulations on an amazing tennis career

(: Peter Figura) pic.twitter.com/gWtz3yVLOk— Tennis Canada (TennisCanada) September 15, 2018

Sad to see him go but honored to play w/ danielnestor for so many years. Will miss him. Thanks for the memories, my friend#NestorForever pic.twitter.com/eC3lcjYxLS— Vasek Pospisil (VasekPospisil) September 16, 2018
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.