Danac očitao lekciju Rusu – Rune poslao Medvedeva kući

Izvor: B92, 14.Apr.2023, 16:28

Danac očitao lekciju Rusu – Rune poslao Medvedeva kući

Danski teniser Holger Rune se plasirao u polufinale Mastersa u Monte Karlu, jer je u četvrtfinalu pobedio Danila Medvedeva sa 6:3, 6:4

Rune se tako plasirao u svoje prvo polufinale u Kneževini, a tu će se sastati sa pobednikom meča Siner – Museti.

Jedan brejk je bio dovoljan Runeu kako bi osvojio prvi set. Prvi rezultatu 2:1 za mladog Danca, na servis Danila Medvedeva Rune je posle tri brejk lopte uspeo da oduzme servis Rusu.

Posle toga smo gledali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gemove koje su serviseri osvajali bez većih problema, i tako je prvi set završen rezultatom 6:3.

Drugi set je bio sa dosta uzbuđenja i sa mnogo lepšim tenisom koji smo gledali od obojce igrača na terenu.

Ako smo u prvom videli samo jedan brejk, u drugom ih je bilo znatno više.

Prvi udarac je zadao Rune, koji je Danac dobio lagano, ali se Medvedev nije predavao i u sledećem gemu je momentalno napravio ribrejk.

Usledili su gemovi koji su osvajali serviseri, a onda je Rune oduzeo servis Rusu u odsudnom trenutku pri rezultatu 4:4. U sledećem gemu je servirao za pobedu i tako je stigao do svog prvog polufinala Mastersa u Monte Karlu.

Medvedev je tako doživeo poraz, ali igra jednu od najboljih sezona u svojoj karijeri, trenutno je osvojio četiri titule, a znajući da šljaka nije njegova omiljena podlaga, može biti zadovoljan ovim rezultatom koji je postigao na trećem Mastersu u godini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

I Medvedev eliminisan u Monte Karlu

Izvor: Radio 021, 14.Apr.2023

Deveti teniser sveta, Danac Holger Rune plasirao se danas u polufinale turnira u Monte Karlu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.