Dan srpskog tenisa

Izvor: RTS, 11.Okt.2012, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan srpskog tenisa

Đoković - Lopez 2:2 (prvi set)Najbolji teniser Srbije Novak Đoković sastaje se sa Špancem Felisijanom Lopezom u trećem kolu Masters turnira u Šangaju. Kretanje rezultata možete pratiti na sajtu RTS-a.

Trenutno drugi igrač sveta, Novak Đoković je favorit u ovom duelu jer je sa Felisijanom Lopezom do sada četiri puta odmeravao snage i sva četiri puta je triumfovao.

I drugi predstavnik Srbije na ovom turniru, Janko Tipsarević danas izlazi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na teren protiv nemačkog tenisea Tomija Hasa. Njihov duel je na programu tek iza podneva.

Posle tri međusobna susreta, Has vodi sa 2-1 u pobedama, ali su poslednji meč odigrali pre više od dve i po godine, na Australijan Openu, kada je Nemac slavio tek posle pet setova.

Đoković - Lopez 2:1 (prvi set)
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tenis uživo: Tsonga slavio u Šangaju

Izvor: RTS, 11.Okt.2012

Tokom današnjeg dana svi srpski teniseri koji su ostali u konkurenciji na svetskim turnirima izlaze na teren.Na Master turniru u Šangaju Novak Đoković i Janko Tipsarević nastupaju u pojedinačnoj konkurenciji a Nenad Zimonjić sa Tomašem Berdihom u dublu. Ana Ivanović nastupa od 18 časona protiv...

Nastavak na RTS...

Brejk za Noleta

Izvor: RTS, 11.Okt.2012

Đoković - Lopez 5:3 (prvi set)Novak servira za prvi set. Dobra igra Đokovića ali i raspoloženi Lopez na drugoj strani. Za sada ravnopravan duel. Najbolji teniser Srbije Novak Đoković sastaje se sa Špancem Felisijanom Lopezom u trećem kolu Masters turnira u Šangaju. Kretanje rezultata možete...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.