Dan VI: Nositeljke bez konkurencije

Izvor: B92, Beta, 23.Jan.2010, 06:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan VI: Nositeljke bez konkurencije

Šestog dana na ženskom turniru AO veoma ubedljive bile su nositeljke Serena Vilijams, Azarenka, Zvonarjeva i Stosur, a jedino iznenađenje napravila je Na Li.

Vilijamsova je sa laganih 6:0, 6:3 eliminisala nemoćnu Španjolku Karlu Suares Navaro, a u osmini finala igraće protiv domaće teniserke Samante Stosur. Sem je sa 6:4, 6:1 nadigrala Italijanku Albertu Brianti u prvom meču dana. Vere Zvonarjeva je pobedila Žiselu Dulko 6:1, 7:5, dok je najubedljivija bila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Viktorija Azarenka protiv Tatjane Garbin sa 6:0, 6:2.

Šestog dana Austrelija opena igrala je i Jelena Janković koja je eliminisana u konkurenciji dublova sa svojom partnerkom Šenaj Peri.

Opširnije pročitajte na 'Australian open' B92 Sport specijalu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sestre Vilijams u osmini finala

Izvor: SrbijaNet.rs, 23.Jan.2010

Amerikanka Serena Vilijams plasirala se u osminu finala Otvorenog prvenstva Australije u tenisu pošto je jutros u Melburnu savladala Karlu Suarez Navaro iz Španije sa 6-0, 6-3. Plasman medju 16 najboljih na prvom ovogodišnjem Gren slem turniru izborila je i njena starija

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.