Da li je moguće - Vilander izneo ogroman kompliment Đokoviću!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2018, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je moguće - Vilander izneo ogroman kompliment Đokoviću!

Ovome se nismo nadali...

Proslavljeni teniser Mats Vilander istakao je danas da je srpski teniser Novak Đoković "superčovek", te izneo niz brojnih komplimenata što nismo baš očekivali od Šveđanina koji je u prošlosti znao da kritikuje Đokovića.

"Novak je pobeđivao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Federera i Nadala kada su oni bili u najboljoj formi, a to se nije dešavalo kada je situacija obrnuta. Đoković je superčovek više nego što su to ova dvojica", kazao je on.

"Ovako brz oporavak Đokovića me je poprilično iznenadio, nije normalno da on osvoji Vimbldon, ali je to učinio. Možda nije najbolji teniser ikada, ali treba da shvatimo šta da očekujemo od njega sada kada se vratio", zaključio je Vilander.

Đoković će se u narednom kolu US Opena sastati sa Rišarom Gaskeom.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.