Da li ATP brani Rusiju ili tenisere?

Izvor: B92, 24.Maj.2022, 20:00

"Da li ATP brani Rusiju ili tenisere?"

Francuski teniser Benoa Per imao je šta da poruči krovnoj teniskoj organizaciji ATP.

ATP je suspendovao Vimbldon oduzevši im bodovanje ove godine zbog odluke da suspenduju ruske i beloruske tenisere.

Od ovoga su najviše štete pretrpeli teniseri, a pre svega Novak Đoković koji će najverovatnije izgubiti prvu poziciju kada mu se oduzmu bodovi koje bi ove godine branio na Vimbldonu.

"Igraćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << turnir na kom nema bodova, a kada se teniser zarazi koronavirusom onda se otkazuju turniri. Sada imamo tri ili četiri igrača iz Rusije koji su problem na Vimbldonu i ATP kreće u napad. Šteta zbog svega što se dešava, jer treba da se čuje naš glas, a mi ne razumemo ovu odluku. Barem 99% igrača ne razume, a ja želim da znam da li ATP brani tenisere ili Rusiju", rekao je Benoa Per, a prenosi Eurosport.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.