DŽIMI KONORS O SVOM REKORDU: Što se tiče Novaka, neka ide na to

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2023, 15:07

DŽIMI KONORS O SVOM REKORDU: Što se tiče Novaka, neka ide na to

Amerikanac ima 109 titula, a srpski teniser 97.

Nekadašnji američki teniser Džimi Konors i dalje je rekorder po broju osvojenih titula. Konors je tokom karijere osvojio 109 turnira, a najbliži mu je najbolji teniser sveta Novak Đoković koji ima 97 trofej.

Najbolji teniser sveta mogao bi relativno brzo da stigne Amerikanca i tako obori još jedan rekord pored već brojnih koje ima u svom vlasništvu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Konors je pred start završnog mastersa u Torinu istakao da nema ništa protiv obaranja njegovog rekorda.

 - Imao sam dobru seriju. Ne znam kako, ali taj broj od 109 je opstao. Ako neko hoće da potuče taj rekord, neka mu je sa srećom! Ponekad ni to kada ste u finalu nije loša stvar - rekao je Konors, svestan da mu je rekord ugrožen. - Završio sam karijeru davno, pre 35 godina, ostao na tih 109 titula. Ako me neko preskoči, bolje da je zastrašujuće dobar! Ako se tako nešto desi, idemo dalje. Što se tiče Novaka, neka ide na to. Ako bude igrao još dve ili tri godine i prestigne me. Da li volim svoj rekord? Da, ali rekordi su tu da se ruše.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.