Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 20:20

DŽIMI KONORS JASNO STAVIO DO ZNANJA: Navijam za Novaka, a evo šta je razlog

Osvajač najviše titula u istoriji tenisa.

Slavni američki teniser Džimi Konors pričao je u svom potkastu o Novaku Đokoviću i otkrio zbog čega ga podržava i navija za njega da obori sve rekorde.

Rekorder tenisa po broju titula (109), istakao je da je Novak u poslednjih nekoliko godina sputavan, ali da je dokazao koliko je sjajan uprkos svemu.

- Navijam za Džokera, evo i zašto. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mislim da je bio sputavan poslednjih nekoliko godina u velikoj meri. Već je dokazao koliko je veliki čak je sprečen da produži svoju zaostavštinu. Ne znam koliko će dugo još igrati. Može da igra ovu drugu polovinu godine, onda još jednu godinum i da onda kaže "Gotov sam". Ne znamo. Nadam se da će uspeti u tome i da će biti još uspešniji - istakao je legendarni teniser.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.