Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020, 14:27

DUNITED STATESN? Da li se čuli za ovog srpskog tenisera? Igraće pored Noleta na US Openu (FOTO)

Došlo do velike greške.

Organizatori US Opena objavili su listu učesnika ovogodišnjeg turnira, ali to su samo prijavljeni igrači i još nije potvrđeno da će svi igrati.

Takav je slučaj i sa Novakom Đokovićem, dok je izvesno da u Njujorku nećemo gledati Rafaela Nadala, Rodžera Federera, Nika Kirjosa...

Listu prijavljenih predvodi Novak, najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teniser sveta, tu su i treći teniser na ATP listi Dominik Tim, zatim igrači od petog do osmog mesta: Danil Medvedev, Stefanos Cicipas, Aleksandar Zverev, Mateo Beretini, kao i 10. David Gofan.

U jednom meču, i to u Duizburgu (18.55) rešiće se ko će u četvrtfinale Lige Evrope - Sevilja ili Roma. Poznato je da su Španci „doktori“ za ovo takmičenje, pa su i blagi favoriti s kvotom 2,40, dok je kvota na Romu 3,05, a iks je 3,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sevilja - Roma.

Dakle, od najbolje desetorke sveta sigurno neće igrati Federer, Nadal i Gael Monfis. To je prvi put posle dve decenije da i Federer i Nadal neće učestvovati na jedenom grend slem turniru.

아니 US오픈 담당자 진짜 엔트리 리스트를 왜 이상하게 작성한거야? 라요비치 강제 개명당한거 뭐냐고 ㅋㅋㅋㅋ Dusan인데 "usa" 오토코렉팅 때문에 DUnited Statesn 된거 뭐냐고 ㅋㅋㅋㅋhttps://t.co/CAUDVb7ZwS

— blini (@blinica) August 4, 2020

Na listi potencijalnih učesnika je još jedan srpski teniser - Dušan Lajović, ali su organizatori napravili čudan propust kod njegovog imena.

Naime, posle prezimena, usledilo je čudno “ime”: “Dunited Statesn”!
Pogledaj vesti o: US Open,   Novak Đoković,   Federer

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.