DRAMA U FINALU RIMA: Hrvati slavili protiv teniske verzije tandema Žigić-Munitis

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2022, 17:09

DRAMA U FINALU RIMA: Hrvati slavili protiv teniske verzije tandema Žigić-Munitis

Pravi hit su bili Izner i Švarcman.

Hrvatski teniseri Nikola Mektić i Mate Pavić osvojili su masters u Rimu, pošto su u dramatičnom meču pobedili Džona Iznera i Dijega Švarcmana sa 6:2, 6:7 (6-8), 12-10.

Izner i Švarcman, 208 i 170 centimetara visoki, bili su hit turnira zbog vizuelno ogromne razlike dva člana tandema, nešto kao fudbaleri Nikola Žigić i Pedro Munitis nekad u Rasingu. Svakako, u finalu su pružili jak otpor.

Pavić i Mektić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su došli do prvog trofeja u sezoni, nakon što su izgubili finala u Dubaiju i Beogradu.

Family pic 📸

🏆 Mektic/Pavic

🥈 @JohnIsner/@dieschwartzman #IBI22 pic.twitter.com/EgbDk48AYc

— Tennis TV (@TennisTV) May 15, 2022

Sada su mogli da završe posao i u dva seta jer su u taj brejku vodili sa 5-2, zatim su na 6-5 propustili meč loptu, a Amerikanac i Argentinac su izborili super taj brejk, na oduševljenje publike.

Run it back in the future, Isnerman 👐@JohnIsner @dieschwartzman #IBI22 pic.twitter.com/O3RQgpKKKx

— Tennis TV (@TennisTV) May 15, 2022

Drama je tek usledila, Izner i Švarcman izvukli su se posle početnog deficita, imali su i oni meč loptu na 10-9, ali hrvatski dubl ipak sa tri vezana poena završava meč i dolazi do titule.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.