DRAGO MI JE ŠTO DOBRO UTIČEM NA TEBE Smuvala tenisera, živi u luksuzu, a sada naša manekenka sebe hvali zbog njegovog uspeha

Izvor: Blic, 25.Sep.2017, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"DRAGO MI JE ŠTO DOBRO UTIČEM NA TEBE" Smuvala tenisera, živi u luksuzu, a sada naša manekenka sebe hvali zbog njegovog uspeha

Popularna manekenka je uspela da svoju sreću u ljubavi konačno pronađe u jednom muškarcu. Pre četiri meseca njih dvoje su započeli vezu, a teniser Damir Džumhur iznenadio je mnoge i svoju devojku Dejanu Živković novom titulom.

Otkad je uplovila u romansu sa njim, Dejana se sve češće hvali luksuznim putovanjima i destinacijama koje posećuje. Neretko lete privatnim avionom, a sada je došao red i da mu se javno zahvali.

- Rečima ne mogu da opišem koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sam ponosna na tebe, sećajući se odakle smo krenuli pre samo četiri meseca. Toliki napredak toliko bolji plasman, drago mi je svim srcem što toliko dobro utičem na tebe i tvoju igru . Sada 40. igrač na svetu , pravi profesionalac i šampion. Videvši te na terenu sinoć sa peharom krenule su mi suze od sreće jer znam koliko naporno radiš svaki dan i koliko si zaslužio titulu. Svaka tvoja pobeda je moja pobeda. Hvala na svemu što si svima nama priredio i veliko.Hvala još jednom svim medijima i fanovima iz Bosne na divnim komplimentima , idemo dalje u nove pobede - naglasila je Dejana.

Njen izabranik je osvojio teniski turnir u Sankt Peterburgu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.