DOKTORI JOJ ZABRANILI DA IGRA: Nina Stojanović progovorila o svom zdravstvenom stanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2022, 00:03

DOKTORI JOJ ZABRANILI DA IGRA: Nina Stojanović progovorila o svom zdravstvenom stanju

Trenutno je 119. na svetu.

Teniserka Nina Stojanović je izgubila status najbolje igračice iz Srbije (trenutno je 119. na svetu odmah iza Aleksandre Krunić), ali to je posledica zdravstvenih problema.

Ona je već duže vreme van terena, napravila je veliku pauzu nakon Olimpijskih igara prošle godine, a ove godine se takmičila u dublu na Australijan Openu.

Sada je odlučila da objasni zašto je nema na nekim turnirima, pa je objavila detalje procesa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oporavka i zdravstvenih problema.

Објава коју дели Nina (@nina.stojanovic)

- Mnogi su me pitali zašto već neko vreme ne igram na turnirima. Imala sam ponovo neke zdravstvene probleme i nažalost doktori su mi savetovali da ne uzimam reket u ruke. Problemi su počeli prošle godine posle Olimpijskih igara, a postali su još teži tokom Australijan opena ovog januara. Potrebno je vreme za ozdravljenje. I naravno, zdravlje je na prvom mestu - napisala je Nina na Instagramu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.