DOK SE SVI TENISERI U AUSTRALIJI ŽALE: Samo NJEMU odgovara hrana u karantinu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2021, 16:43

DOK SE SVI TENISERI U AUSTRALIJI ŽALE: Samo NJEMU odgovara hrana u karantinu!

Iznenadio.

Učesnici Australijan opena uveliko se pripremaju za prvi Gren slem u novoj sezoni. Ne prođe ni dan, a da se neko od njih ne požali na stroge uslove karantina kojima vlast u državi Viktoriji pokušava da izbegne širenje pandemije koronavirusa.

Samo sedam posle remija 0:0 na Enfildu u Premijer ligi Mančester Junajted i Liverpul imaju priliku da poprave utisak na Old Trafordu u FA kupu (18.00). Kvota na keca je 2,70, na dvojku takođe 2,70, na iks 3,15, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a na 3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Liverpul.

U većini slučajeva, akteri se žale na lošu hranu, izuzimajući Miloša Raonića. Kanađanin sa korenima iz Podgorice odlično se snalazi, kada je reč o ishrani.

- U komšiluku je "Ćevapi gril", restoran sa nacionalnom balkanskom hranom. Ja redovno naručujem hranu iz njega - zadovoljno je rekao Raonić.

Jedan od najboljih servera na svetu, objasnio je za sajt ATP tura o kakvom se specijalitetu radi.

- Mislim da ovaj specijalitet potiče iz Bosne ali ga obožavaju u svim zemljama bivše Jugoslavije. Kada sam odrastao u Kanadi, roditelji su me puno puta vodili na ćevapčiće. To je i deo nostalgije, ali je i veoma ukusno.

Kanađanin je opisao kako izgleda radni dan u karantinu, tokom boravka u Melburnu.

- Uveče vas obaveste kada je vaš termin za trening sutradan. Organizujete vreme tako da budete spremni, jer imate pravo na samo pet časova van sobe. Čekate kod vrata da dođu po vas, pravac lift, naravno sa maskom. Na terenu gledate da iskoristite maksimalno trening. Isto važi i za teretanu koja je povezana sa vašim terenom. Potom u sobu i u njoj ste do sledećeg treninga sutradan - istakao je Miloš Raonić.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.