DIZELDORF: Janka preslišao autsajder!

Izvor: Mondo, 22.Maj.2013, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIZELDORF: Janka preslišao autsajder!

Srpski teniser, desetoplasirani na ATP listi, eliminisan na startu turnira u Dizeldorfu od 101. igrača sveta.

Iako mu je uoči "Pauer Hors kupa" dodeljena uloga prvog nosioca, Janko Tipsarević eliminisan je već na prvom "stepeniku".

I ne samo to, već je dopustio Argentincu Gvidi Pelji, potpunom autsajderu, da ga u drugom setu obruka i ostvari laku pobedu: 7:6, 6:1!

Ako je suditi po Tipsarevićevoj formi u prethodnom periodu i nastupu u Dizeldorfu, srpskog tenisera ne očekuju prijatni dani na predstojećem Rolan Garosu.

Uskoro opširnije...

(MONDO, foto: Beta/AP/Andres Kudacki)
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

DISELDORF: Janka preslišao autsajder!

Izvor: Mondo, 22.Maj.2013

Srpski teniser, desetoplasirani na ATP listi, eliminisan na startu turnira u Nemačkoj od 101. igrača sveta...Iako mu je uoči "Pauer Hors kupa" dodeljena uloga prvog nosioca, Janko Tipsarević eliminisan je već na prvom "stepeniku"...I ne samo to, već je dopustio Argentincu Gvidi Pelji, potpunom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.