Čuveni teniski stručnjak: Najlepše je gledati Federera, ali niko nije kao Novak

Izvor: Sportske.net, 09.Maj.2020, 18:13

Čuveni teniski stručnjak: "Najlepše je gledati Federera, ali niko nije kao Novak"

Još jedan dokaz da imamo možda i najboljeg svih vremena?

Dosta je polemike oko toga ko je najbolji teniser svih vremena.

Velika većina je za Rodžera Federera, ali ne zaboravite da je Novak Đoković uspešniji teniser u međusobnim susretima, kao i da je mlađi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 6 godina i da ima vremena da ga dostigne po broju gren slem trofeja i po broju nedelja provedenih na prvom mestu ATP liste.

O tome ko je najbolji ikad govorio je i Tod Martin, nekadašnji trener Novaka Đokovića.



"Kad je Đoković na vrhuncu forme, on je nepobediv. Niko nikad nije dostigao takav nivo. Njegove atletske mogućnosti nisu sa ove planete, ritern je neverovatan, kao zid je.

Znam o čemu govorim, radio sam sa njim. Možda je Federera najlepše gledati, ali niko nije kao Novak",
rekao je Tod Martin, nekadašnji trener Novaka Đokovića.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rodžer vodi, ali daleko od toga da je gotovo

Izvor: MozzartSport.com, 09.Maj.2020

Traju debate oko najboljeg ikada..Tod Martin je danas govorio o tome kako je za njega Novak Đoković najbolji teniser ikada, a to je u suštini samo nastavak priče oko pitanja najboljeg tenisera ikada...U tu priču se uključio i čuveni Ivan Lendl koji je i sam osvoji osam titula na grend slem turnirima....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.