Ćorić: Nisam znao šta da radim

Izvor: N1 televizija, 14.Okt.2018, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćorić: Nisam znao šta da radim

Hrvatski teniser Borna Ćorić zadovoljan je učinkom na Mastersu u Šangaju, uprkos porazu u finalu.

U borbi za titulu je Novak Đoković bio bolji od Borne Ćorića sa 6:3, 6:4 nakon sat i 35 minuta. Prethodno je mladi Hrvat savladao Rodžera Federera, Stana Vavrinku, a vodio je i protiv Huana Martina del Potra pre nego što je Argentinac predao.

"Bilo je zaista teško. Novak je definitivno bio bolji od mene. Nisam znao šta tačno da radim. Mislim da sam >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << igrao prilično dobro. Da sam bio loš znao bih šta mogu da promenim, gde da podignem nivo. Čak i kada sam se trudio da budem bolji na servisu, on je odlično reternirao. Međutim, prilično sam zadovoljan kako sam igrao cele ove nedelje. Ostvario sam prilično dobar rezultate. Dokazao sam sebi da mogu da pobedim vrhunske igrače, što mi značajno podiže samopouzdanje pred naredna dva turnira i finale Dejvis kupa", kazao je Ćorić.

Hrvatski teniser će sa osvojenih 600 bodova na novoj ATP listi biti 13.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.