Conga trijmfovao u Marseju

Izvor: Kurir, 24.Feb.2013, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Conga trijmfovao u Marseju

Najbolji francuski teniser porazio je u finalu Marseja prvog kosturaša Tomaša Berdiha posle preokreta

Žo-Vilfrid Conga nije izneverio navijače u domovini. U finalu ATP turnira u Marseju, najbolji francuski teniser porazio je prvog kosturaša Tomaša Berdiha u tri seta, posle preokreta - 3:6, 7:6 (8), 6:4 za 132 minuta borbe.

Ključni trenutak meča dogodio se u trećem gemu poslednjeg seta. Conga je po prvi put na meču iskoristio brejk šansu, poveo sa 2:1, odmah potom i sa 3:1 i prednost brejka ljubomorno čuvao do kraja, za trijumf i pehar u Marseju.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Conga trijumfovao u Marseju

Izvor: Kurir, 24.Feb.2013

Najbolji francuski teniser porazio je u finalu Marseja prvog kosturaša Tomaša Berdiha posle preokreta..Žo-Vilfrid Conga nije izneverio navijače u domovini. U finalu ATP turnira u Marseju, najbolji francuski teniser porazio je prvog kosturaša Tomaša Berdiha u tri seta, posle preokreta - 3:6, 7:6...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.