Čime će se baviti Nik Kirjos kad napusti tenis?

Izvor: B92, 02.Dec.2020, 10:38

Čime će se baviti Nik Kirjos kad napusti tenis?

Mnogi profesionalni sportisti imaju mnogo problema da se prilagode životu posle okončanja karijere, ali Nik Kirjos neće biti u toj grupi.

Kontroverzni Australijanac iako ima tek 25 godina već sada zna čime će se baviti kada okonča tenisku karijeru.

Verovatno mu je osmomesečna pauza (nije igrao nijedan turnir od februara) pomogla da pronađe svoju novu profesiju.

Ukoliko zaigra na predstojećem Australijan openu, biće to tačno godinu dana nakon njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poslednjeg turnira, u Akapulku.

Osim toga, tek je 45. na ATP listi i ne beleži neke poesbno dobre rezultate kakvi su se očekivali od njega pre nekoliko godina. Zbog toga se već postavlja i pitanje da li Kirjos ima uopšte motiva da se više bavi tenisom, i da li već razmišlja o ranijem kraju karijere.



"Kada stignem do desete godine u profesionalnom tenisu, pokušaću da napravim tranziciju u "gejming" okruženje. Stvarno mislim da sam dovoljno dobar, ali i dalje želim da svu pažnju posvetim tenisu",
rekao je Kirjos o svojim planovima za budućnos.

S obzirom da je Kirjos profesionalac postao 2013, gledaćemo ga na teniskim turnirima i slušati kako se svađa sa kolegama i medijima još najmanje tri godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.