Čilić predao, Đoković bez borbe u polufinalu

Izvor: Mondo, 10.Maj.2019, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čilić predao, Đoković bez borbe u polufinalu

Najbolji teniser sveta bez odigranog poena dobio meč četvrtfinala na mastersu u Madridu

Novak Đoković i Marin Čilić trebalo je 20. put u karijeri da domere snage u četvrtfinalu mastersa u Madridu, ali taj meč neće biti odigran.

Hrvatski teniser predao je srpskom asu meč bez borbe.

.@DjokerNole is through to the #MMOpen semi-finals with @cilic_marin pulling out of the match today through illness. pic.twitter.com/7fkwUbtLo8
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
— ATP Tour (@ATP_Tour) May 10, 2019

Neposredno pre početka duela, koji je bio zakazan kao prvi na programu, Čilić je saopštio da zbog bolesti nije u stanju da izađe na teren.

Đoković je nakon toga poželeo Čiliću sve najbolje i brz oporavak uz nadu da će se oporaviti do početka mastersa u Rimu.

Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Čilić predao, Đoković u polufinalu

Izvor: Vesti-online.com, 10.Maj.2019

Najbolji teniser sveta bez odigranog poena dobio meč četvrtfinala na mastersu u Madridu...Novak Đoković i Marin Čilić trebalo je 20. put u karijeri da odmere snage u četvrtfinalu mastersa u Madridu, ali taj meč neće biti odigran...Hrvatski teniser predao je srpskom asu meč bez borbe...@DjokerNole...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.