Čilić: Želim Gren slem titulu

Izvor: N1 televizija, 21.Mar.2018, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čilić: Želim Gren slem titulu

Trenutno treći teniser sveta Marin Čilić izrazio je nadu da će sa unapređenjem igre poboljšati i plasman na ATP listi.

Hrvatski teniser otpočeo je 2018. godinu u velikom stilu, pošto je igrao finale Australijan opena, u kome je posle pet setova izgubio od Rodžera Federera.

Ipak, rezultatima koji su usledili posle tog nije može da se pohvali, pošto je rano gubio i u Riju i u inidijan Velsu. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<

"Nisam mogao da počnem bolje sezonu do tim finalom u Melburnu. Taj rezultat mi je dao samopouzdanja da napredujem kroz celu godinu. Nisam završio 2017. onako kako sam želeo. Bio sam šesti, što jeste dobar rezultat... Međutim, želim da budem bolji, što znači i da budem bolje rangiran. Nadam se da će to biti slučaj ove sezone, a ako bih uz to osvojio i neku Gren slem titulu, bilo bi odlično", kazao je Čilić.

Hrvata, kao drugog nosioca, očekuje početak turnira u Majamiju. Prošle godine izgubio je odmah u drugom kolu, a nikad u karijeri nije otišao dalje od četvrtfinala.

"Uslovi su u Majamiju uvek teški, možda i najteži na turu. Vruće je, vlažno, noći su hladnije i morate da budete spremni na sve. Takođe, bliži se kraj sezone na betonu, tako da je i moja motivacija pri kraju", priznao je Čilić.

Prvi meč u Majamiju treći teniser sveta će odigrati protiv boljeg iz duela Tejlor Fric - Pjer Igo Erber.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.