Čilić: Novak je u dobroj formi, biće teško

Izvor: N1 televizija, 18.Avg.2018, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čilić: Novak je u dobroj formi, biće teško

Hrvat Marin Čilić ocenio je da ga čeka težak polufinalni meč u Sinsinatiju, u kome će igrati protiv nekada najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića

Pošto je pobedio Karena Hačanova pre podne, Čilić je posle podne savladao i Pabla Karenja Bustu.

"Pobeda nad Hačanovim je bila od veliko značaja. Bio je to težak meč. Servirao je odlično, nisam imao mnogo šansi. Osećam da sam posle podne >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << odigrao bolji meč, možda i najbolji ove nedelje", ocenio je Čilić.

Šampion Sinsinatija iz 2016 u polufinalu će igrati protiv Srbina Novaka Đokovića koji u međusobnom skoru vodi sa 14:2. Ipak, poslednji meč dobio je Čilić, u finalu Kvinsa.

"Novak igra stvarno dobro. Gledao sam kraj njegovog meča i igrao je na visokom nivou. U dobroj je formi. Odigrali smo težak meč u Kvinsu, ali to je bilo na travi. Sada će biti drugačije. Moraću da pružim svoj maksimum", dodao je Hrvat.

Inače, Čilić je vetao devet pobeda u Sinsinatiju, pošto je posle osvojene titule 2016. propustio turnir prošle godine.

Meč između Čilića i Đokovića na programu je u subotu od 20.25 uz direktan prenos na Sport Klubu.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.