Čilić: Ne živi se od stare slave

Izvor: N1 televizija, 19.Jun.2018, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čilić: Ne živi se od stare slave

Hrvatski teniser Marin Čilić nada se da će turnir u Kvinsu da mu pomogne da dostigne formu, sa kojom je prošle godine stigao i do finala Vimbldona.

Čilić se plasirao u drugo kolo ATP turnira u Kvinsu, pošto je savladao Španca Fernanda Verdaska rezultatom 2:0 u setovima. Posle samo 69 minuta bilo je 6:3, 6:4.

A lepa sećanja vežu Hrvata za London, pošto je prošle godine na terenima Ol Ingland Kluba stigao do finala, u kome je izgubio od Rodžera Federera.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
"Ovo je nova godina, nova sezona. Sve se počinje iz početka. Ne može da se živi na staroj slavi. Iznova moram da se dokazujem, a nadam se da će Kvins da mi pomogne da dođem do forme sa kojom sam stigao do finala Vimbldona. Nastojim da budem bolji iz meča u meč", kazao je Čilić.

U drugom kolu rival će mu biti Luksemburžanin Žil Miler.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.