Cicipas i Filipusis prekinuli saradnju

Izvor: B92, 23.Maj.2023, 13:24

Cicipas i Filipusis prekinuli saradnju

Stefanos Cicipas, peti teniser sveta i nekada osmi igrač planete, Australijanac Mark Filipusis, raskinuli su ugovor o saradnji.

Australijanac je objavio vest da njih dvojica neće više sarađivati.

Mark se prodružio Stefanosu posle Vimbldona prošle godine u ulozi drugog trenera, pošto je poznato da je glavni u njegovom timu otac Apostolos.

Cicipas je pre samo nekoliko meseci izjavio da je vrlo zadovoljan njihovom saradnjom, a da su postigli nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svedoči i podatak da je Grk igrao ove godine u finalu Australijan opena.

Ipak, Australijanac je smatrao da je bolje da se raziđu.

"Stefanose, hvala ti na prilici da budem deo tvog tima. Bilo je to sjajno putovanje i iskustvo, ponosan sam na sve što smo postigli zajedno i na vreme koje smo imali. Želim ti dobro zdravlje, sreću i uspeh u budužnosti, kako na terenu tako i van njega", poručio je Filipusis.

Još nije poznato koja će rešenja potražiti Cicipas, ali zanimljivo je da je vest stigla neposredno pred početak drugog grend slema sezone na Rolan Garosu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.