Cibulkova i Vikmajer u 1/8 finala

Izvor: B92, 05.Sep.2010, 02:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cibulkova i Vikmajer u 1/8 finala

Slovačka teniserka Dominika Cibulkova plasirala se u 1/8 finala US Opena pošto je bez problema iz daljeg takmičenja eliminisala Španjolku Lurdes Dominges Lino.

Cibulkova je slavila sa ubedljivih 2:0, po setovima 6:0, 6:1, posle samo jednog sata i 20 minuta igre.

Slovakinja će u narednoj rundi igrati protiv pobednice ruskog duela između Svetlane Kuznjecove i Marije Kirilenko. Pored Cibulkove među 16 najboljih plasirale su se i Belgijanka Janina Vikmajer i Nemica Andrea Petković.

Opširnije na specijalu posvećenom Otvorenom prvenstvu SAD.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanovićeva i Zimonjić danas na Ju Es openu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Sep.2010

NJUJORK -..Sedmog dana takmičenja na Otvorenom prvenstvu SAD u Njujorku danas će od srpskih tenisera mečeve u singlu i dublu igrati Ana Ivanović i Nenad Zimonjić...Prva na teren izlazi Ana Ivanović, koja će u osmini finala igrati protiv branioca titule, treće teniserke sveta, Belgijanke Kim Klejsters...Ivanovićeva,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.