Cibulkova: Težak žreb

Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2010, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cibulkova: Težak žreb

Slovačka teniserka Dominika Cibulkova izjavila je da je njena reprezentacija dobila veoma teškog protivnika u baražu za opstanak u Svetskoj grupi Fed kupa.

"Šta reći, osim da smo dobile veoma teškog rivala. Biće još teže ako se uzme u obzir da igramo na njihovom terenu. Ipak, ne predajemo se i mislim da možemo da dođemo do pobede. Igrale smo protiv Srbije pre dve i po godine i tada smo uspele da ih pobedimo. Zašto ne bismo i sada", rekla je Cibolkova agenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << "SITA".

"Ne treba previše pričati o kvalitetima Jelene Janković i Ane Ivanović, koje su među najboljim svetskim teniserkama, ali ima i Slovačka svojih aduta", dodala je Cibulkova.

Osim nje, Slovakinje bi u Beogradu trebalo da predstavljaju Danijela Hantuhova i Magdalena Ribarikova.

Podsetimo, žrebom je odlučeno da se sastanu Srbija i Slovačka, 24. i 25. aprila u Beogradu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.